WERKEN IN ONZE WINKELS


Wij zijn een dynamisch bedrijf met heel veel verschillende bedrijfsonderdelen en functies, van kassamedewerker tot supermarktmanager.
We staan met z'n allen voor één klus, namelijk onze klanten minimaal datgene bieden waar zij op rekenen en als het kan zelfs hun verwachting overtreffen.

MCD is een solide formule die al jaren bestaat, Boon's Markt is een veel jongere supermarktformule in Nederland.
MCD supermarkten zijn full service supermarkten met vers hoog in het vaandel. Bij Boon's Markt kunnen klanten rekenen op producten met de beste kwaliteit voor de laagste prijs èn met de beste service. Wat de klant wil komt eerst, elke dag weer.
Dat is het gedachtegoed dat wij nastreven in onze winkels.

Onze medewerkers zijn dan ook enorm klantgericht, ze zijn gedreven, stellen hoge eisen aan hun werk en kunnen goed samenwerken.
Werken in één van onze winkels, wil zeggen werken met plezier tegen goede arbeidsvoorwaarden. Met elkaar werken wij aan een bedrijfscultuur met korte en directe lijnen waarin de kwaliteit en zelfontplooiing van onze mensen centraal staat. 

Wil je ook aan de slag bij ons? Kijk dan hieronder naar de actuele vacatures. Indien je interesse hebt in één van onderstaande vacatures nodigen wij je uit direct via deze site te solliciteren. Wij komen er dan heel snel bij je op terug. 

Acquisities n.a.v. deze advertenties worden niet op prijs gesteld.


VACATURES